Klachtenregeling Belviso Cosmetics – ceradicupra.nl

Laatste update: april 2021

Het kan altijd gebeuren dat er iets niet helemaal naar wens verloopt bij een aankoop of levering via onze website. We verzoeken u dan om direct contact op te nemen met Belviso Cosmetics. We gaan er dan, samen met u, alles aan doen om een oplossing te zoeken. De contactgegevens vindt u onder aan deze pagina.

 

Komen we er samen met u niet uit om een passende oplossing te vinden dan kunt u gebruik maken van de onderstaande mogelijkheid:

 

Belviso Cosmetics is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur, bij klachten die niet in onderling overleg opgelost kunnen worden dient de koper zich te wenden tot Stichting WebwinkelKeur, deze zal gratis bemiddelen. Koper kan controleren of de webwinkel een lopend lidmaatschap heeft via deze link. Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, heeft de koper de mogelijkheid om zijn klacht te laten behandelen door de door Stichting WebwinkelKeur aangestelde onafhankelijke geschillencommissie, de uitspraak hiervan is bindend en zowel verkoper als koper gaan akkoord met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door koper betaald dienen te worden aan de betreffende commissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform.

Chat openen
Chat met ons via WhatsApp
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?