Verzenden & Retouren

Verzenden orders

“Belviso Cosmetics streeft ernaar dat alle producten, besteld voor 15.00 uur, de volgende dag bij u besteld worden op de wijze zoals u heeft aangegeven bij de bestelling. Belviso Cosmetics verstuurt de producten via een algemeen erkende vrachtvervoerder. De aangegeven afleverdagen zijn vermeld zoals de vervoerders dit aan Belviso Cosmetics hebben aangegeven. Belviso kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige vertraging in aflevering. De producten dienen desondanks te worden afgenomen. Mocht één van de producten niet op voorraad zijn, zal Belviso Cosmetics in delen uitleveren.”

Bedenktijd en terugsturen

“Je hebt als koper een wettelijke bedenktijd van veertien dagen. De bedenktijd begint op de dag nadat je het product hebt ontvangen. Als je gebruikt wenst te maken van het herroepingsrecht, dan dien je het product zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug te sturen. Dit dient te gebeuren in de originele, niet beschadigd of geopend product en/of verpakking. Geopende of beschadigde producten en/of verpakkingen worden helaas niet teruggenomen. Dit, omdat wij het product niet meer kunnen verkopen als je ze uit de verpakking haalt en probeert. Je zal begrijpen dat dat niet hygiënisch is. Het openen van het product en/of verpakking betekent dus dat je de producten wenst te behouden.

Je dient binnen de bovengenoemde termijn een (contact) email aan info@belviso.nl te sturen waarin je aangeeft het product terug te willen sturen. Belviso Cosmetics geeft daarna een retour email met verzendinstructies. De retourkosten zijn voor jou”.