PASTA DEL CAPITANO 1905

De glimlach van Italianen

De glimlach is misschien één van de mooiste dingen die bij de Italianen horen, het duidt op gelukkige momenten, de vreugde van het leven, de smaak en de aantrekkelijkheid van de Middellandse Zee. Daarom geeft Ciccarelli zoveel om de glimlach, want de verzorging van tanden en mondhygiëne is voor hen een passie en bovendien een bedrijfsmissie. Pasta del Capitano 1905 is hèt  “recept ” voor mensen die het beste voor zichzelf willen en daar hoort een stralende glimlach bij.

De formules zijn allemaal gebaseerd op natuurlijke producten uniek in zijn soort en bevatten geen Parabenen.

 In 1905 besloot de voorvader Clemente Ciccarelli, kapitein van het koninklijk leger en arts in de farmaceutische chemie, in de apotheek van de familie een tandpasta te maken die nog nooit eerder in Italië was gebruikt; op dat moment werden in feite alleen poederproducten gebruikt voor mondhygiëne.
Vanaf het moment dat Ciccarelli zich in 1950 vestigde in Milaan, is de Pasta Del Capitano 1905 met miljoenen tubes de wereld over gegaan en verkozen tot één van de allerbeste tandpasta’s ter wereld.

 

TANDPASTA

Original recipe:

zonder Fluoride

Dit is de eerste Pasta del Capitano tandpasta die in 1905 in Italië werd gelanceerd en werd meteen beroemd om zijn onmiskenbare fijne smaak op basis van kruidnagelbladeren, groene mint en kaneel, voor een zelfverzekerde glimlach en een frisse adem. 
Deze tandpasta is zonder Fluoride. 
Verkrijgbaar in tube van 75 ml

Whitening:

Bevat een molecule die actieve zuurstof afgeeft die de tanden goed wit maakt

Met Eureco H.C. ®, een molecule die actieve zuurstof afgeeft die de tanden goed wit maakt en teven een antibacteriële werking heeft, voor een goede bescherming van het tandvlees. Het verwijdert 99% van de bacteriën vanaf het eerste gebruik, zonder het tandvlees en het glazuur te beschadigen.
Verkrijgbaar in tube van 75 ml

Natural Herbs:

met microgranulaat en natuurlijke kruidenextracten voor een grondige reiniging en hygiëne van tanden en de mondholte

Deze formule met microgranulaat en natuurlijke kruidenextracten voor een grondige reiniging en hygiëne van tanden en de mondholte. Met Aziatische Pennywort, Echinacea, White Horn en IJslands korstmos.
Verkrijgbaar in tube van 75 ml

ACE Vitamins

Een totale bescherming van het tandvlees en mondholte

Een totale bescherming van het tandvlees en mondholte dankzij A-C-E Vitaminecomplex en Aziatische Pennywort. Aroma’s: pepermunt, groene munt en menthol.
Verkrijgbaar in tube van 75 ml

Active Charcoal

heeft een beschermende werking om de natuurlijke kleur van de tanden te garanderen.

Tandpasta met actieve plantaardige houtskool die in staat is om de substanties te absorberen die tandvlekken en slechte geuren veroorzaken. Zonder Fluoride.
Geeft een frisse adem en heeft een beschermende werking om de natuurlijke kleur van de tanden te garanderen.
Verkrijgbaar in tube van 75 ml

Direct bestellen

Tandpasta producten